Springkussens

HET FESTIVAL/SPRINGKUSSENVELD OPENT OM 15.00UUR.

 

Op het ijsbaanveld zal tijdens de zaterdag van Boost open Air een enorm spring-/speelkussen veld neergezet worden. Kinderen tm 12 jaar kunnen hier tot 20.00 uur heerlijk spelen en hun energie kwijt. Voor de allerkleinsten staat er ook een schmink kraam om gezichtjes leuk te schminken. Dit alles is gratis toegankelijk en te gebruiken voor kinderen tot en met 12 jaar. Ouders/begeleiders dienen wel een ticket aan te schaffen.

Dus vrijdags geen springkussens en dient iedereen een toegangsticket aan te schaffen. 

Als zaterdag het springkussenveld sluit mogen de ouders met hun kinderen wel op het festivalterrein blijven, maar het kindergedeelte wordt afgesloten. Vanaf dan kunnen kinderen t/m 12 jaar ook niet meer vrij in- en uit lopen van het festivalterrein. Voor binnenkomst vanaf 20.00 uur  heeft iedereen een ticket nodig.

Tijdens het gehele weekend zal er een reuzenrad op het festivalterrein staan.  Het meedraaien in het reuzenrad kost voor iedereen 1 muntje. Kinderen en volwassenen betalen dus 1 consumptiemuntje per persoon om het reuzenrad in te gaan.

Het drinken voor de kinderen wordt voor een klein prijsje aangeboden, zodat we allemaal een plezierige leuke dag kunnen hebben.

 

Tijdens de openingsuren van het speelveld loopt er begeleiding rond om eventuele vragen of probleempjes op te lossen. ook is er natuurlijk EHBO aanwezig voor kids die iets te enthousiast gesprongen hebben.